Result PMR semakin hampir lahh wehh !


Hai si cantik , si hensem , si kacak , si comel dan banyak lagi SI lahh yang sewktu dengannya .
Hachuuuu ! Srott srottt !
*amik tisu lap hingus*
Tak senonoh betoi perempuan nihh . Wanie demam . Kesian kann ?
Huhu ,ade jugak yang nak mengasihani Wanie .
Haha , okehokehh . Wanie dah mula melalut sampai ke Afrika .

Straight to the point .
Sape budak PMR dekat sini . Cepat cepat ! Angkat kening .
Hah , yang tak angkat tuh bukan budak PMR le tuhh .
Haha ! 
Berdebar tak nak tunggu result keluar nihh ?
Kompemm la kann . Sama lahh kita ! *tru Boboi , Maharaja Lawak punya tagline*

Nampak gaya lahh kan , sekarang nih macm dah ad hint hint sikit kann pasal bila result PMR akan dikeluarkann .
Dekat facebook berlungguk lungguk orang dok update status kata 'result PMR akan keluar 22 Dec '.
Okeeh , mula mula memang takmaw caya . And kalau boleh taknak tahu ponn bila akan keluar .
Tapi last last Wanie percaya jugakk yang result PMR akan keluar 22 Dec .
Hahh ?!
Hehh ?!
Huhhh ?!
Jangan buat muka macam tuhh sayang , buruk sangat aihh . Haha !

Ye , nak taknak sayang sayang semua kena caya jugakk .
Tapi ! Wanie mintak korang janga percaya 100% taw yang result PMR akan keluar 22 Dec .
Cukuplahh kalau 78.9% .
Yang lebih lebih tuh simpan dulu .

Wanie percaya mesti 50% dari korang yang baca nihh akan cakap ,
'E'eleh takyah kerek sangatlahhh. Mana kau tahu result akan keluar 22 Dec.'
Betoi takk ? Angguk cepat !
Hermm , ramai yang angguk nampaknya . Haha !
Okehh jom usha usha ape yang Wanie dapat dari Mr . Google .


*Klik untuk tumbesaran*

Hah , ni bukti pertama . 22nd & 23rd December 2011 . Mknanya antara dua tarikh ni jelahh .

*Klik untuk tumbesaran*

Ni yang kedua . Nampk perkataan DIJANGKA tuhh ? Thats mean , belum tentu lagi okeh :)




Okehh ni last sekali . So howw ? Dap dip duppp tak hati korang ?
Same lahh kita !

Hhaa , menakutkan , mendebarkan , menyeramkann and macam lagi lahh yang Wanie nak tulis kat sini nak describe perasaan Wanie camne sekarang nihh .
Kompom perasaan kita sama kann sekarang ? Seminggu ponn tak sampai nak tunggu 22nd takponn 23rd Dec tuhh kan ?
*angguk angguk*

Phiewww . Berpeluh peluh kot sambil menaip nihh .
Tapi tak kesahlahh . Buat sembahyang Hajat banyak banyak , InsyaAllah . Allah akan bantu :)

Btw , Wanie ad rahsia sikit nak share dengan korang .
*Ciss , rahsia ke . Rasenye semua orang dh tahu kot*
Nvm , sharing is caring kannn ?
Cenggini *ayat baru* , kalau lah ad antara korang tuhh , ad kes macam Wanie , iaitu tak dapat menghadirkan diri masa amik result tuhh .
Yelahh kot kot kena balik kampung ke , ad hal ke kan .
Macm Wani , Wanie ad kat kampong Negeri Sembilann . Jauhh tuh . Mak sedara nak kahwin 25 Dec tuh .
Haaa , jemput jemput . Haha !
So , memang tak boleh lah kann nak pergi sekolah amik result . Tapi , dont worry .
Dont worry , be happy and smile with mee .
Walawehh , speaking .
Kita ad jalan pnyelesaiannya :)

Apelagi ! Jomm kita tengok result pakai SMS lahh . Dengar cerita check result ONLINE tak boleh dahh .
Entahlahh . Tapi SMS lagi senang kann ?!
Nak tahu cmne . Jomm belajar ye anak anak .

Kat sini ad dua cara boleh sayang sayang gunakan .




Cara PERTAMA
PMR <jarak> Angka Giliran dan hantar ke 15888

Contoh :- PMR PG___K___ dan hantar ke 15888

Cara KEDUA
PMR SEMAK <jarak> No Kad Pengenalan <jarak> Angka Giliran dan hantar ke 15888

Contoh :- PMR SEMAK 961201______   PG___K___ dan hantar ke 15888


Okehh , itulah kedua dua cara yang bole sayang sayang semua gunakan . Hah ! Cepat cepat ! Salin dalam kertas .
Haha .
Tapi Wanie nak ingatkan lahh jugak .

Dari ape yang Wanie dapat dari sumber sumber , ad yang mengatakan , jawapan bagi SMS yang sayang sayang hantarnih kemungkinan besar akan di reply keesokan harinya .
Yelah , bayangkan jelah .
Budak PMR kat dunia nihh berapa juta ?
Bayangkan kalau semua pakat dok guna khidmat SMS nihh ?
Memang JEM lahh jawabnya .
Okeh ? So , bersabarlahh bagi yang terpaksa menggunakan khidmat nihh .

Herm , so nak cakap ape lagi eh ?
Takde dah kot .
Last sekali , Wanie cuma dapat doakan kalian semua mendapat keputusan yang cemerlang .
Aminn !
Doakan Wanie jugak yea :)



Semoga berjumpa lagi !
Kbai . Salam !

Nota Si Gadis PINK




Sorry kena censored lahh Angka Giliran and No Kad Pengenalann tuh :)



Sumber :- OhCikguDotCom EncikNakal GvishnuDotCom BeliaMudaDotCom .
TERIMA KASIH :)



Suka ? Jomm LIKE :) Thank si cantik dan si kacak !

6 comments:

  1. oh, nak share jugak cara-cara tuh ;)
    jemput datang makan kuih kat blog saya :D

    ReplyDelete
  2. @Asnida Ridzuan
    Share share , jangan tak share :)
    Okehh :)

    ReplyDelete
  3. @Nur Qistinaa
    Ohh thankyouu Qistina :) Takut nihhh . Phieww .

    ReplyDelete

Hai sayang sayang Wani semua !
Jangan lupa tinggal komen okeyh ?
Kbai :)

 
Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Hak Milik Si Gadis Pink