Contest Header/ Blog Comel

 
 * klik banner untuk join *
Ohyeah ! Join contest lagi :D Rawrr .
So , ini adalah syarat syarat penyertaan bagi sayang sayang Wanie yang nak join tu okay ?
syarat penyertaan
   warganegara Malaysia
 buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link blog saya
 follow blog saya dan blog nabihah
 like fan page nabihah
 beri sebab suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
  tag 3 orang dan pastikan mereka tahu 
 letak link post di ruangan komen ( bukan link blog )

So , sejujur jujur jujur jujur nya . Fuhh banyak gila jujur nie . Wanie dah ikut semua peraturan yang dah ditetapkan .
No cheating =D
* kedip kedip mata *



 Okay noww . . . dumdumdumdum * bunyi drum *
Wanie suka blog Creamlovebunny sebab , blog nie terlalu kawaii . Or comellah senang cakap . Header dia , OMG . Even simple but still cute ! Then ,blog dia tak berat . Cepat masuk . No loading loading . * ohmaiienglish * . And most important things blog nie warna ada campuran PINK and PEACH ! * melting * . Okbaii ^^
 With love , Wanie .

So itu lah yang sejujurnya datang dari hati Wanie .
Okeylah sayang sayang wanie yang lain .
Nak join ?
Klik banner .
Hadiah hadiah dia kawaii tau .
Macam blogg dia jugak :D

Okbaii .
Assalamualaikum .

  Smooch smooch :*

Suka ? Jomm LIKE :) Thank si cantik dan si kacak !

2 comments:

Hai sayang sayang Wani semua !
Jangan lupa tinggal komen okeyh ?
Kbai :)

 
Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Hak Milik Si Gadis Pink