Alhamdulillah :D Terima Kasih NorziBeautiliciousHouse ^_^

 
Ohyeah ohyeah !
Eh sebelum tuh , dah jawab salam ?
Orite . Goodboy goodgirl .
Jomm kita sambung balik .

Baca dah tajuk post harini ?
Haa , apehal happy semacam nie ken . Tetiba ja .
Nevermind . Jomm usha dulu gambar kat bawah nie :)

Okay like seriously , masa wanie nak mulakan baca post Mina nie , Wanie tiba tiba jadi berdebar .
Ceh apehal pulak ken .
So wanie scroll down scroll down . Tiba tiba . . . . . 

Terjumpa pulak benda nie . Ehem usha dulu link belog bawah nuh .
 Mula mula macam susah nak percaya yang tuh memang bloggie wanie .
Usha senarai peserta . 

Okay , yes tak syak lagi . HAHA . Itu memang bloggie wanie .
Sumpah tak terkata happy gila bila menang giveaway kalinie .
Dapat blouse pulak tuh .
Macam tahu tahu je ken yang almari baju wanie tengah kosong .

So , after that wanie siapkan semua detail yang patut wanie bagi .
Yelah , bila dah menang mesti lah laju je kan buat kerja ? HAHA .

And tak lupa jugak memenuhi permintaan  supaya pemenang buat satu post sebagai tanda ucapan terima kasih kepada sponsor iaitu NorziBeutiliciousHouse :D

So , wanie rasa wanie buat post tuh sekali lah yea dengan post yang nie ?

So , kepada sponsor untuk Mina's Giveaway iaitu NorziBeautiliciousHouse . Terima kasih banyak banyak sebab sudi meny - ponsor - kan diri untuk  sponsorkan hadiah hadiah yang awesome , gempak lagi mengeboomkan . Like seriously , i fall in love dengan blouse yang dah wanie terima 26 December harituh if im not mistaken . Again , THANKYOUU NORZIBEAUTILICIOUSHOUSE ^_^

Oh selain daripada wanie . Ada jugak rakan blogger wanie yang lain menang hadiah dari NorziBeautiliciousHouse .

Wah menang wallet . Tahniah Amad . Mesti cantik wallet tuh ken ?
Oh yeah , rajin rajin kanlah tangan menyinggah dekat belog empunya badan :D
And thanks Amad sudi tag wanie dalam entry yang INI
Ekcaited ^__^

Okay last but not least , after this kalau ada sponsor dari NorziBeautiliciousHouse nie . Jangan lupa untuk join . Wanie berani jamin 110% hadiah mesti gempak cantik menarik dan tertarik lah .

Thanks Norzi Beautilicious House :D


Assalamualaikum .

Nota Si Gadis Pink

Sepatutnya entry kena siapkan sebelum 25 December 2012 . Mintak maaf sangat sangat Mina and Norzi Beautilicious House sebab terlewat beberapa hari . Wanie like seriously memang takde masa . Hihi . Jangan marah yea :D

Suka ? Jomm LIKE :) Thank si cantik dan si kacak !

3 comments:

  1. Terima kasih wani... nice entry. tahniah dear :)

    ReplyDelete
  2. Promosi Al-Quran Pelangi :) Ready stock! http://bit.ly/10AVN8H

    ReplyDelete
  3. Nak header secara percuma? Cuma hanya ikut syarat2 nya sahaja. Jom tempah di blog >> http://irasyiqin.blogspot.com/2013/03/header-reqeust-open.html

    ReplyDelete

Hai sayang sayang Wani semua !
Jangan lupa tinggal komen okeyh ?
Kbai :)

 
Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Hak Milik Si Gadis Pink