Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

 
 Giveaway lagi !
Ohyeah ohyeah !
Dah jawab salam sayang sayang wanie ? Jom cekedaut ^^
* click banner untuk meng - join - kan diri *
Comel kan banner dia ? Ohmen !
Melting ^^
So , sebagai peserta wanie mestilah wajib mengikuti syarat syarat yang telah ditetapkan oleh tuan rumah :D
So here we go !
* done following you ^^ *
* dah like ^^ *
and this ! ohmy . wanie suka ada tuan rumah maceni . senang ^^ takpayah susah susah bukak tab tab tab lain untuk like benda benda alah nie .
 
Already like ! Syazwanie Shaari orang yang ke empat puluh sembilan  ^^
and wanie dah follow 3 sponsor untuk giveaway kalini .

Okay im done ! Tinggal nak tinggalkan link entry je lagi dekat bloggie tuan rumah ^^
Sayang sayang nak join ?
Klik banner cepat !
Hadiah menarik menanti korang ^^
Assalamualaikum :*
 
Anda di tag :
Fatin Afiqah
Budak Skem
BabyBoo

Suka ? Jomm LIKE :) Thank si cantik dan si kacak !

2 comments:

  1. Assalamualaikum sis Wanie , saya rasa ada satu yang tertinggallah . Tag rakan blogger at least 3 orang . Sis lupa , ye ? Yang lain semua dah PERFECT ! Bila dah tag , kasi inform kat shoutbox saya ye ? And then , saya akan update nama sis di senarai peserta . TQVM :)

    ReplyDelete
  2. good luck dear.. jom singgah dan join peplum giveaway kt blog kita :))

    ReplyDelete

Hai sayang sayang Wani semua !
Jangan lupa tinggal komen okeyh ?
Kbai :)

 
Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Hak Milik Si Gadis Pink